Webshop » Toast en brood » Koolhydraatarm donker brood om zelf te bakken, 370

Koolhydraatarm donker brood om zelf te bakken, 370

Koolhydraatarm donker brood om zelf te bakken, 370

€ 5,50 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  
Low Carb brood - Het lekkere alternatief

Zelfs in de Bijbel staat: "Geef ons heden ons dagelijks brood." En voor veel mensen, behoort een heerlijk stuk brood eigenlijk tot het gewone leven.
Dit low-carb brood biedt nu degenen onder jullie die bewust hebben gekozen voor een gezond, laag-koolhydraat dieet, de kans om een stevig brood te eten dat tegelijkertijd weinig koolhydraten heeft en heerlijk smaakt, zodat u ervan kan genieten.
Deze mengeling voor brood zonder koolhydraten bevat minder dan drie gram koolhydraten en meer dan 30 gram eiwit (per 100 gram). Dit product bevat eigenlijk bijna geen koolhydraten, en wordt gekenmerkt door de hoogste kwaliteit en intense smaak.
Probeer het eens!

De bereiding is eenvoudig: Gewoon de mix met 340 ml water mengen, met de hand tot een soepel deeg kneden, of direct in een bakmachine. In een mum van tijd kunt u genieten van een heerlijk en gezond brood.
Eenvoudige bereiding met de hand
Meer dan 20g eiwit per 100 g brood
Een brood van 650 g, eens het gebakken is
Weinig koolhydraten (2,9 g) per 100 g



BEREIDINGSWIJZE: Voor 100 g (op basis van een kant-en-gebakken brood: 255 kilocalorieën (kcal) = 1.068 kilojoules (kJ), eiwit: 22.9 g, Koolhydraten: 2.9 g suikers 0.4 g Vet: 14.4 g (aangegeven voedingswaarden zijn inherent verbonden schommelingen)
Bereiding met de hand: 370 g mix (een volledig pak) in een kom gieten en met 340 ml lauw water mengen, met uw handen of een keukenmachine tot een gladde deeg en in een vorm kneden. Bedek nu met een vochtige doek voor ongeveer een uur op een warme plek laten rusten. Dan voorzichtig in een geoliede ovenschaal leggen, of op een bakplaat met bakpapier.
Bak in de voorverwarmde oven op 180 graden 60 minuten bakken.
Bewaring: de bakmix donker , koel en droog bewaren. Het gebakken brood wil ademen. Bewaar in een brooddoos met luchtgaten , met het aangesneden deel naar beneden. Binnen een paar dagen gebruiken.

HET BIJZONDERE AAN LOW CARB BROOD: 

Conventionele brood heeft een hoog gehalte aan koolhydraten, die afhankelijk van het type tussen ongeveer 40% en 70%. Daarom is het voor een low-carb dieet of een calorie-arm dieet weinig geschikt.
Daarentegen werd in dit brood het koolhydraatgehalte verlaagd tot ongeveer 0,5% tot 3%. Dus het is geen brood zonder koolhydraten, maar het komt wel dicht in de buurt. Dit wordt bereikt door het weglaten van klassiek tarwebloem door bijvoorbeeld Amandelmeel dat vrijwel geen koolhydraten maar meer eiwitten heeft en dus een verlies van spiermassa voorkomt, vooral tijdens een dieet belangrijk.
De voordelen van low-carb brood liggen voor de hand. Zelfs met een low-carb dieet moet helemaal niet worden afgezien van brood. Het hoge gehalte aan eiwitten in dit low carb brood zorgt voor snel voor een voldaan gevoel, de bloedsuikerspiegel stijgt slechts langzaam en voorkomt nieuwe honger. Bovendien zijn de broden volledig vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakversterkers.

INGREDIËNTEN: Lijnzaadmeel, tarwegluten, amandelmeel, zeezout, gist.

ALLERGENEN: Dit product bevat amandelen en gluten. Kan sporen bevatten van andere zaden.

Vanaf fase 1



Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.