Webshop » Low carb » Cake in a Cup - Chocolade Karamel

Cake in a Cup - Chocolade Karamel

Cake in a Cup - Chocolade Karamel

€ 3,20 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  
Laat je verleiden door deze heerlijke Cake in a cup - Chocolade met Caramel.
In slechts twee minuten zet je een heerlijke suiker-, gluten- en eiwitrijk, warme traktatie op tafel. 

- Bevat de helft minder kcal dan een traditionele cake.
- Deze cake bevat geen gluten, geen suiker, is rijk aan eiwitten.
- Vezelrijk: Een natuurlijke bron van calcium: Calcium staat bekend om zijn rol bij het behoud van de botmassa. 
- Vanaf fase 4

GEBRUIKSAANWIJZING: Giet de inhoud van het zakje in een kop of mok, voeg 1/4 kopje water toe (50 ml) en roer goed door. Plaats de mok 1 minuut in de magnetron op vol vermogen. Eet smakelijk! Let op: Afhankelijk van het type magnetron en van de persoonlijke smaak kan de bereidingstijd variëren tussen de 50 en 70 seconden.

TIPS:
- Gebruik koffie in plaats van water om een mokka cake te maken .
- Voor nog meer smaak kun je ook sinaasappel of mint aroma toevoegen .
- Om te variëren kun je ook bessen, stukjes noot of suikervrije chocolade toevoegen .
- Serveer de cake samen met ijs, slagroom of crème fraîche als een heerlijk dessert .
- Geef je cake een sappig midden met gesmolten chocolade door de cake 10 seconden korter te koken .
- Je kan de cake ook in een gewone oven bakken. Giet het mengsel in een schaaltje en bak het geheel af in 20-15 min op 175 graden.
- 1 zakje is 75 gr

cake-in-a-cup-chocolate-caramel-75-g



INGREDIËNTEN: Meel (amandel, sesam, maïs), zoetstof: Sukrin (erytritol), vezels (resistente maïszetmeel, cichorei), vetpoeder (kokos, glucose, melkeiwit, stabilisator: trifosfaat, antiklontermiddel: dicalciumfosfaat), room in poedervorm, cacao, gemodificeerd zetmeel, rijsmiddel (bicarbonaat, difosfaat), zout, emulgator: mono- en diglyceriden, zoetstof: sucralose en aroma.

Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.